image

Vali Ekrem CANALP, AK Parti Batman Milletvekili Ziver ÖZDEMİR ile birlikte Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü girişinde yapımı tamamlama aşamasına gelen Batman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi (TEKNOKENT) hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Yönetim katının yanı sıra girişimci firmalar için kiralanabilir 36 adet ofis, 2 adet kuluçka ofisi, 5 adet laboratuvar ve 3 adet atölyesi bulunan TEKNOKENT hizmet binasında ve bina çevresinde yürütülen peyzaj çalışmalarını yerinde inceleyen Vali, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alarak, hizmet binasında eksikliklerinin en kısa zamanda tamamlanmasını istedi. 
İncelemeler sırasında Valiye; Cumhuriyet Başsavcısı Murat ŞAHİNGÖZ, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Fatih YILDIRIM, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris DEMİR, AK Parti İl Başkanı Akif GÜR, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği  İl Müdürü Muzaffer ÖZKAN, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan YÖRÜK, Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir DEMİR, Teknokent Genel Müdürü Dr. Abdulkerim ÖZTEKİN ile firma yetkilileri eşlik etti.
EKREM GÜLŞEN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *