image

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Batman Umut Kervanı Başkanı Salih Güzel, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye ihtiyacını karşılamak için hazırlıklara başladıklarını söyledi.

Hedeflerinin en az 500 yetim ve muhtaç öğrenciye kırtasiye malzemesi ulaştırmak olduğunu vurgulayan Güzel, hayırseverlerin bu hayırlı yarışta kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.

Bir öğrencinin kırtasiye bedelinin 250 lira olduğunu aktaran Güzel, hayırseverlerin desteğiyle yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencileri sevindirmek istediklerini belirti.

“HEDEFİMİZ 500 YETİM VE YOKSUL ÖĞRENCİYE KIRTASİYE MALZEMESİ ULAŞTIRMAKTIR”

Yılın tamamında ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım faaliyetlerini sürdürdüklerini dile getiren Güzel, “Her yıl olduğu gibi bu yılda okul sezonunun başlamasından önce kayıtlarımızda bulunan yetim ve yoksulların kırtasiye ihtiyaçlarını gidermeye dönük çalışmalarımızı başlatmış bulunmaktayız. Hedefimiz bu yıl kayıtlarımızda bulunan en az 500 öğrencinin kırtasiye ihtiyacını karşılamaktır.” dedi.

“HAYIRSEVERLERDEN DESTEK BEKLİYORUZ”

Hayırseverlere destek çağrısında bulunan Güzel, “Kırtasiye ihtiyaçları arasında eğitim düzeyine göre ilkokul öğrencilerinin defter, kalem, beslenme çantası, suluk ve çantasına kadar olanları ve diğer üst öğrenciler için de temel kırtasiye ihtiyaçlarını gidermeye dönük bir çalışmamızdır. Bu anlamda hayırseverlerimiz bizi yalnız bırakmadılar, bu yılda bu faaliyetimizde bizi yalnız bırakmayacaklarına olan inancımız tamdır.” ifadelerini kullandı.

“BİR ÖĞRENCİNİN KIRTASİYE BEDELİ 250 LİRA”

Hedeflerinin en az 500 öğrenciye kırtasiye yardımı ulaştırmak olduğunu belirten Güzel, şöyle devam etti: “Bu anlamda kişi başı kırtasiye ihtiyaç bedeli olarak genel merkezimiz bu yıl 250 lira olarak belirledi. Bu anlamda hayırseverlerimiz eylül ayının başından önce bize bu bağışlarını ulaştırdıkları takdirde yetim ve yoksulların kırtasiye ihtiyacını giderme fırsatını elde etmiş olacağız.”(İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *