image

Batman’ın Cudi mahallesinde riskli yapı olduğu gerekçesiyle yıkımı gerçekleştirilen 40 yıllık cami, yeniden inşa edilebilmesi için hayırseverlerin desteğine ihtiyacı bulunuyor.

HEYETTEN HAYIRSEVERLERE ÇAĞRI!

Cudi Mahallesi'nde 40 yıl önce yapılan cami, riskli yapı olduğu için resmi izinler alınarak yıkımı gerçekleştirildi. Mahalle sakinleri kendi aralarında bir heyet oluşturarak eski yapı olan camiyi yıkarken, yanında bulunan riskli evleri de satın aldı.  Amaçların mahalleye büyük ve yeterli bir cami yaptırmak olduğunu belirten heyet yapım aşamasında hayırseverlerden destek istedi. Proje aşamasında olan caminin içerisinde kuran kursunun da olacağı belirtildi.

“CAMİ İÇİN DESTEĞE İHTİYACIMIZ OLACAK”

Heyette bulunan Abdurham Ekinci: "Mahallede bulunan cami yaklaşık 40 yıldır var, cami riskli yapı olduğu için yetkilerden izin alınarak yıkıldı. Yanında bulunan evleri de satın aldık, inşallah camiyi yeniden inşa edeceğiz. Tabi bu süreçte cami için desteğe ihtiyacımız olacak. Projeyi de hazırlıyoruz. Cami Mahallenin büyük bir kısmının ihtiyacını karşılayacak. Hayırsever ve imkânı olan vatandaşlarımızdan cami için destek bekliyoruz" dedi. EKREM GÜLŞEN

CAMİYE DESTEK İÇİN İLETİŞİM NUMARALARI:

Bahattin Aydın: 05321533300

Abdurham Ekinci: 05359323055

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *