image

Gıdacılar Kooperatifi Başkanı Süleyman Emek ve yönetim kurulu üyeleri OSB karşısında alınan yeni arazinin tanıtımı ve projeyle ilgili bilgi sunmak için basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Arazi üzerinde yapacakları modern sitenin kente önemli katkısının olacağını belirten Başkan Emek bu sürecin hızlanması için tüm kesimlerden destek beklediklerini belirtti.

Projeye bir an önce başlamak için İmar ve diğer prosedür izinlerinin alınması için müracaat ettiklerini belirten Başkan Emek, “Günden güne gelişmekte olan Batman'ımıza çok amaçlı bir Gıda Organize sanayisi kurmak amacıyla çıktığımız bu yolda Batman'ın yoğunlaşan trafiğinin hafifletilmesi, Gıda Dağıtım sisteminin çok daha profesyonelce yapılması, Batman'ın muhtelif yerlerinde cep depolarda dağınık bulunan bütün Gıda Toptancılarının aynı çatı altında toplanması amacıyla hazırladığımız projemizi Sayın Valimiz Ekrem Canalp’e sunduk. Sayın Valimiz projemize olumlu baktığını ve elinden gelen desteği sunacağını ifade etmiştir. Bizlerde Gıda toptancılarının modern bir gıda organize sanayiye sahip olabilmesi adına aldığımız arazi üzerine bir an önce prefabrik binalarımızı kurmak için çalışmalara başladık. Herkesten destek bekliyoruz.” dedi. VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *