image

Toplantıya; İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN, İş Kurumu İl Müdürü Besim EVİZ, İl Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürü Yahya YETİZ, Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Vasfi DEMİR, Şube Müdürü Emrullah ASLAN, sektör temsilcileri ve ilimiz merkezde eğitim veren mesleki teknik lise müdürleri katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü KURTARAN'ın açış konuşmasıyla başlayan toplantı gündem maddelerinin ele alınmasıyla devam etti.

Mesleki ve teknik eğitim okul yönetim kurulu toplantısının hayırlı olmasını dileyen, İl Milli Eğitim Müdürü KURTARAN şehrin eğitim ve ekonomisine destek sunan temsilcilere teşekkür etti. Mesleki eğitim konusunda ilimizde yapılan başaralı çalışmalara değinen İl Müdürü, sektörle iş birliğinde olarak süreci yönetmenin başarılı sonuçlar verdiğini ifade etti.

Toplantı gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından dilek ve temennilerle sona erdi.

Mesleki ve Teknik Eğitim Okul Yönetim Kurulunda Batman Belediyesi, İş-Kur, İl Sağlık Müdürlüğü, KOSGEP İl Müdürlüğü, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Batman Ticaret Odası, Batman Ticaret Borsası temsilcileri ve ilimiz merkezde eğitim veren mesleki ve teknik lise müdürleri yer almakta. M. ŞERİF DURMAZ

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *