image

1-3 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen fuarla öğrencilerin, tercih edeceği üniversiteyi ve programı dijital ortamda yakından tanıması hedeflendi.

Üç gün süren ve Batman Üniversitesinin de katıldığı sanal fuarda, üniversiteler tanıtımlarını yaparak öğrencilerin tercih süreçlerine katkı sağladı.

Adaylar, sanal fuarda üniversite bölümleri, yurt imkânları, yerleşkeler ve şehir hakkında detaylı bilgi aldı.

Üniversite tercihi yapacak gençlere yükseköğretim kurumları, programlar, bölümler, konaklama ve burs imkânları, sosyal ve kültürel faaliyetler başta olmak üzere yükseköğretim potansiyelinin ve öğrencilere sunulan imkânların anlatılmasının sağlandığı fuarda Batman Üniversitesinin öne çıkan bölümleri öğrencilerden büyük ilgi gördü.

Tercih yapacak olan öğrencilere her alanda destek vermeyi çok önemsediklerini anlatan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, hem fiziki hem de sanal ortamda üniversite ile ilgili bilgileri adaylara aktardıklarını söyledi.

Batman Üniversitesini tercih edecek olan adayların nitelikli ve dünya standartlarında bir eğitim alacaklarını kaydeden Rektör Demir, adayların gelecek planlarını en doğru şekilde yapmaları tavsiyesinde bulundu. VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *