image

Bahçelievler Mahallesi Ahmet Yıldız Caddesi, Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi karşında ikinci kuaför şubesini açan Metin Yardım, 30 Ağustos'a kadar sürecek bir kampanya başlattı.

"Beraberinde Çocuğunu Getir Onu ücretsiz Tıraş Edelim" kampanyası başlatan Siirtli kuaför, başlattığı kampanyayla takdir topladı.
Ülkenin ekonomik darboğazdan geçtiği ve halkın maddi sıkıntılar içerisinde olduğu bir dönemde böyle bir uygulamaya gittiklerini ifade eden Yardım; topluma iyilik mesajı vermek, bunun teşvik edilerek yaygınlaşmasını sağlamak ve bir nebze olsun Siirt halkına maddi anlamda yardımcı olmak gayesiyle böyle bir kampanya başlattığını söyledi.

"Beraberinde çocuğunu getir onu ücretsiz tıraş edelim"
STK'ların başlatmış olduğu hayır kampanyalarında da maddi durumu iyi olmayan birçok öğrenciyi ücretsiz tıraş ettiğini dile getiren Yardım, şöyle konuştu:

"Yaklaşık 10 gün önce ikinci kuaför şubemizi açtık ve Siirt halkına hizmet veriyoruz. 30 Ağustos'a kadar 'Beraberinde Çocuğunu Getir Onu ücretsiz Tıraş Edelim' şeklinde bir kampanya başlattık. Çocuğu ile kuaförümüze gelecek babalar, çocuğunu ücretsiz tıraş edebilecek. Ülkemiz ekonomik olarak bir darboğazdan geçiyor. Milletin alım gücü azaldı. Bizler de bu noktada Siirt halkına katkı sunmak istedik. Çocukları ücretsiz tıraş edeceğiz. Daha önce de yardım kuruluşlarının etkinliğinde bulundum, etkinlikte yardıma ihtiyacı olan öğrencileri ücretsiz tıraş ettim. Bundan sonra da hayır işlerine devam etmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

"Bu yaşadığımız ekonomik darboğazda çok mantıklı bir şey yapılmış"
Yeğeniyle birlik tıraş olmaya geldiğini ve başlatılan kampanyayı öğrendiğini ifade eden Tolga Öztanık, bunun çok anlamlı bir kampanya olduğunu söyledi.

Öztanık, "Kuaför Metin Bey, çocuğu veya yeğeniyle birlikte kuaföre gelen çocukları tıraş ediyormuş, bu tür kampanyaların yapılmasını diğer kuaför arkadaşlara da tavsiye ediyorum. Bu yaşadığımız ekonomik darboğazda çok mantıklı bir şey yapmış, kendisini, tebrik ediyorum. Zaten her şey oldukça pahalı, alım gücü neredeyse kalmamış, ben işlerinde başarılar diliyorum." dedi. (İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *