image

Dergi, oyun ve eğlencenin insanları gönüllü bir köleliğe sürüklediği ve bu enstrümanların belli mihrakların projeleri ile sürekli beslenmesine karşı Müslümanları ve dahi tüm insanlığı bu tehlikeye karşı uyarmak vazifesini yerine getirmek adına bu ayın dosya konusunu "oyun ve eğlence" olarak belirledi.

29 yıldır mağduriyetin devam ettiği "Başbağlar Katliamı" ile ilgili de Bağbağlar Derneği Başkanı Mehmet Ali Dikkaya ile yapılan röportaja yer verilen dergide, yazarların farklı bakış açılarıyla dosya konusu çerçevesinde kaleme aldıkları birbirinden değerli yazılar yer alıyor.

Bu bağlamda Dr. Abdulkadir Turan hoca, eğlencenin ilk çağlardan başlayan serüvenini ele alarak toplumları nasıl yozlaştırdığını, son dönem küfür temsilcileri ile para babalarının eğlenceyi sektörleştirip insanları bu sektör üzerinden nasıl gönüllü bir köleliğe razı ettiklerini hayatın gerçeklerini göz önüne seren bir yazı kaleme aldı.

Eğlence dürtüsünün kökeni olan haz düşkünlüğü üzerinden konuyu ele alan Mehmet Akif İkbal ise insanları yozlaştırmaktan başka tek netice vermeyen haz düşkünlüğünün iflah olmaz psikolojik sebeplerini işledi.

Eğlence ile hedef alınan ana kitlenin gençlik olduğu belirten Said Özdemir, bunun üzerinden toplumların geleceğinin çalındığı hakikatini gözler önüne seriyor. HABER MERKEZİ

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *