image

Basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan 81 ilde 681 projelerinin olduğunu söyledi.

81 ilde 681 projemiz var

Batman dâhil Güneydoğu Anadolu için ciddi projelerin olduğunu kaydeden Erbakan; “Üretim ve istihdama yönelik, ihracata yönelik katma değer oluşturacak projeler bunlar 81 ilde 681 projemiz var. İstihdam problemini çözecek, dış ticaret açığını kapatacak ihracatı arttıracak, milli gelirimizi gerçek manada arttıracak projeler bunlar. Milli görüş tarihinde Erbakan hocamızın gerçekleştirdiği ağır sanayi hamlesinin ikinci 40 yılımızda yeni dönemde bir yansıması bu. İnşallah gerçekleştirmek nasip olur.” dedi.

Üçüncü bir ittifakın oluşması söz konusu olabilir

Erbakan açıklamasının devamında şunları kaydetti; “Ancak seçmen kitlesi birbirlerine yakın partiler bir araya gelirse bir sinerji oluşur demiştik. CHP’nin olduğu bir yerde diğer sağ partiler sıkıntı yaşıyor. 6’lı masada istikrarlı bir yürüyüşün olmadığını görüyoruz. Masada büyük bir karmaşa var herkes kendi tarafına çekiyor. Dediğimiz gibi üçüncü bir ittifakın oluşması söz konusu olabilir. Biz tamamen buna bel bağlamış değiliz. 81 ilde 922 ilçede teşkilatımızı tamamladık. Kendi gücümüzle seçimlere girmek için hazırlıklarımızı tamamladık.” dedi.  M. ŞERİF DURMAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *