image

Saadet partisi Haziran ayı genişletilmiş il divan toplantısını yaptı. Toplantıda İl Başkanı Mustafa Yıldız ve İl sorumlusu Fesih Bozan birer konuşma yaptı.

“Saadet Partisi olarak, hem “insanı yaşatmak” hem de “insanca yaşatmak”  bizim vazgeçilmez önceliğimiz ve hedefimizdir.” diyen Fesih Bozan, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı.

“Biz Saadet Partisi olarak, bu coğrafyanın vicdanıyız, vatandaşımızın sesi ve geleceğinin umuduyuz. Biz özgür ve hak sahibi olarak doğan insanların özgür ve hak sahibi olarak yaşamalarının yanındayız. Emeğin, alın terinin, bereketin, üretmenin, paylaşmanın, dayanışmanın, kardeşliğin yanındayız. Bu kapıdan içeriye kin giremez, nefret giremez, ırkçılık, mezhepçilik, yabancı düşmanlığı giremez. Biz kendimiz için isteğimizi kardeşimiz için de isteriz. Biz kendimize yapılmasını istemediğimiz başkasına da yapılmasın isteriz. Biz bir avuç sermaye ve elitlerin yanında değil, 84 milyonluk insanımızın yanındayız,  Çünkü Saadet Partisi olarak biz, "insanca yaşamak" ve insanımızı da "insanca yaşatmak" istiyoruz!” EKREM GÜLŞEN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *