image

Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya katılım ilgi gördü. Batman Ticaret İl Müdürlüğünden Sibel Suna, Vergi Dairesi Müdürlüğünden Ömer Altun, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Alt Yapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdürü Mehmet Şah Karakoç ve Mühendis Uğur Manap, Batman Esnaf Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, emlakçılar, müteahhitler ve inşaat sektör temsilcilerinin katılım sağladığı toplantıda söz alan Dernek Başkanı Değirmenci, toplantının amacının emlakçıların ve inşaat sektörünün erbabı müteahhitlerin yeni mevzuat ve yasalardan haberlerinin olması ve güncellenen kanunlarla kamuoyunun bilgi sahibi olmalarını sağlamak olduğunu söyledi.

 Batman Tüm Emlakçılar Birliği Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Emin Değirmenci, “her geçen gün gelişen, büyüyen ve her zaman ihtiyaç olan gayrimenkul, konut ve emlak sektörü bugün hem ülkemizin, hem ilimizin en canlı ve yoğunluğu düşmeyen sektörlerin başında geliyor.  Haliyle bu sektörde değişimler, yeni yasalar, kanunlar ve herkesi ilgilendiren gelişmeler yaşanmaktadır. Bizlerde bu amaçla hem bilgi sahibi olmak hem de kamuoyunu haberdar etmek ve en önemlisi yasaları öğrenmek için bu toplantıyı düzenledik” dedi.

Başkan Değirmenci ayrıca, kamu kurumlarından gelip emlakçı ve müteahhitlere bilgi veren konuşmacılara ve kurumlarına dernek yönetimi ve üyeleri adına teşekkür etti. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *