image

Diyarbakır, Batman, Mardin ve Şanlıurfa illerinin yer aldığı ziyaret programı kapsamında Ankara, İstanbul, İzmir, Eskişehir, Kayseri, Kırklareli, Kütahya, Manisa, Niğde, Ordu, Samsun, Tekirdağ ve Tokat illerinden gelen 24 kadın muhtar ilk olarak, Valinin eşi aynı zamanda Gönül Elçileri Batman Temsilcisi Dr. Ayten CANALP tarafından, Öğretmenevinde düzenlenen kahvaltı programında ağırlandı.

Öğretmenevinde düzenlenen programın ardından, Türkiye Kadın Muhtarlar Derneği Genel Başkanı Serpil ERENOĞLU ve beraberinde ülkenin farklı illerinden gelen 24 kadın muhtar, Vali Ekrem CANALP tarafından Valilik makamında kabul edilerek bir süre görüştü. Kadın Muhtarlar Derneği Başkanı Serpil ERENOĞLU burada yaptığı konuşmada, “ Türkiye'nin dört bir yanından gelen muhtarlarımızla buradayız, gelemeyen arkadaşlarımızın da selamlarını getirdik, bizlere burada gösterilen ilgiden çok memnun olduk, bu nedenle başta Sayın Valimiz ve eşi olmak üzere bize eşlik eden herkese teşekkür ederim” dedi.
Muhtarlar heyeti Valilik görüşmesinin ardından Batman Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Abdullah MANAP ve Dr. Fatma AYHAN tarafından Valilik Toplantı salonunda verilen Kişisel Eğitim programına katıldı. 
Muhtarlar heyeti, Valilikteki görüşme ve programın ardından ilimizin tarihi mekanlarından Malabadi Köprüsü ve Hasankeyf ilçemizdeki tarihi ve turistik alanları gezdikten sonra Midyat ilçesine hareket etti.
HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *