image

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman’da faaliyet gösteren Özel Batman Yaşam Hastanesi arasında protokol imzaladı. Protokolle Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na bağlı üyeler, özel hastaneden yüzde 20 indirimli sağlık hizmeti alabilecek.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Çiftçi ile özel hastanenin temsilcileri arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Protokol ile Batman Esnaf Odası üyeleri özel hastanenin indirimli hizmetlerinden faydalanabilecek. Yapılan anlaşma çerçevesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na bağlı üye firmalar özel hastanenin hizmetlerinden yüzde 20 indirimli olarak faydalanabilecekler.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Oda Başkanı Çiftçi, “Protokol anlaşması çerçevesinde özel hastanenin indiriminden faydalanmak isteyen oda üyelerimizin, oda kayıt belgesini ibraz etmeleri gerekmektedir. Bunun yanı sıra başka özel hastaneler ile görüşmelerimizde devam etmektedir. Yapılan anlaşmanın Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz.” ifadelerini kullandı. M. ŞERİF DURMAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *