image

Adana HÜDA PAR İl Genlik kolları tarafından, Merkez Park Amfi Tiyatro Gösteri Salonunda, Özlem Ajans sanatçılarının sahne aldığı ‘İlahi Ezgi Konseri’ düzenlendi.

Gerçekleştirilen programa birçok Sivil Toplum Kuruluşu temsilcisi katılım gösterdi.

Vatandaşlar tarafından konsere gösterilen ilgi ise dikkat çekti.

Sunuculuğunu Yunus Emre’nin yaptığı konser, Fethullah Beyazçiçek’in okuduğu Kur’an tilaveti ile başladı.


Program Adana Sivil İnisiyatif Meclisi (ASİM) Başkan vekili Kurtuluş Kılınç’n okuduğu şiirle devam etti.

Daha sonra Özlem Ajans Sanatçılarının sahne almasıyla başlayan coşku program sonuna kadar devam etti.

İLKHA’ya konuşan HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir, “Bu tür etkinlikler toplumlar için kırılma noktalarıdır.” dedi.

Duygu ve düşüncelerini dile getiren vatandaş ve sanatçılar ise bu tür etkinliklerin artması gerektiğini söyledi.
“Bu tür etkinlikler toplumlar için kırılma noktalarıdır”

HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir

Ciddi bir süreçten geçildiğini ve bu tür etkinliklerin toplum için kırılma noktaları olduğunu vurgulayan HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir, “Altını çiziyorum alternatif etkinlik değil, olması gereken etkinlik. Sahada çok ciddi ifsat politikaları gerçekleştiriliyor. Halkımızın ve gençliğimizin geldiği noktada sıkıntı ve sorunları, manevi anlamda, ciddi manada büyüyor. Biz de bütün bu sorunlara bir nebze de olsun dur! diyebilme adına, manevi gelişim çalışmalarımızı bu şekilde oluşturmaya çalışıyoruz. Halkımız ve Sivil Toplum Kuruluşlarımız güzel bir katılım gösterdiler. Rabbim emeği geçenlerden razı olsun.” diye konuştu.
“Gençlik helal dairesi içinde eğlenmek ve deşarj olmak istiyor”

Mustafa Demir

Bir vatandaş olarak, bu tür programları çok güzel görüyorum diyen Mustafa Demir, “Gençlere yönelik çok farklı programlar yapılıyor. Gerçekleştirilen programların birçoğu gençlerin ifsadına yönelik, gençleri aile mefhumundan ve manevi duygulardan uzaklaştıran programlar. Mütedeyyin ailelerin, gençlerin ve çocukların da bu tür organizasyonlara çok çok ihtiyacı var. Çünkü gençlikte helal dairesi içinde eğlenmek ve deşarj olmak istiyor.Eğer bu şekilde etkinlikler olmazsa gençlerimiz başka başka organizasyonlara yönelirler. Bu durum da geleceği için ciddi problemlere yol açabilir. Gençler bu programların da helal dairesi içinde yapılabildiğini gördüklerinde bunlara doğru yönelirler. Günümüzde bu tür program ve organizasyonlara ihtiyacımız var. Bu konseri düzenleyenlere çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.
“Amacımız; milletin ihyasıdır”
Bilal Güler
Bu tür konserleri halkın ihyası için gerçekleştirdiklerini ifade eden Özlem Ajans sanatçısı Bilal Güler, “İnşallah bu durum sadece Adana’da değil, tüm Türkiye’de yayılır. Bizim amacımız; milletin ihyasıdır. Helal dairesi içinde de eğlenilebileceğini göstermektir. Rabbim emeği geçenlerden razı olsun.” şeklinde konuştu. (İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *