image

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve Yönetim Kurulu, Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı Abdulkadir Demir’e iade-i ziyarette bulundu. Batman’ın ekonomik ve sosyal yönden geliştirilmesi için iş birliği yapılması konusunda karşılıklı fikir alışverişi yapılan ziyarette, esnaf ve iş adamlarının sorun ve sıkıntılarına yönelik çözüm önerileri konuşuldu.

Ziyarette bununla beraber çarşı esnafının ve alışveriş yapmaya giden vatandaşların yaşadığı otopark sorunun çözümü için atıl durumda olan veya eski yerleşim yerlerinin değerlendirilerek bu sorunun çözülebileceğine değinildi.

Ziyarette yetkililere çağrıda bulunan Çiftçi, “ İlimizin en büyük sorunlarından biri de otopark sorunudur. Özellikle çarşı merkezinde vatandaş arabasını park edecek yer bulmakta zorlanıyor. Yetkililerin bu konuda çözüm bulması lazım. Mesela çarşı merkezinde bulunan ara sokaklarda atıl durumda olan yerleşim yerleri var. Yetkililer bu yerlerin sahipleriyle anlaşarak, bu yerleri satın alarak otopark için alan açabilir, buralara otopark yapabilir” ifadelerini kullandı. EKREM GÜLŞEN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *