image

Gercüş ilçesi ve Kayapınar beldesini ziyaret eden Özdemir ve Gür, Gercüş İlçe Başkanı Şefik Öner ve teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

Toplantıda ilçede devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Teşkilat içi istişare ve değerlendirme toplantısından sonra vatandaşlarla buluşan Özdemir ve Gür, gelen talepleri dinleyerek gerekli birimlere aktardı.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Başkan Gür, AK Parti’nin millete hizmet yapmaya devam ettiğini vurguladı.

Gür şöyle konuştu: “Burada yine ifade ediyorum ki dün olduğu gibi bugün de Türkiye'de huzurun, barışın, kalkınmanın, istikrarın teminatı AK Partidir. 2023 senesi yaklaştıkça CHP'nin başı çektiği provakosyanlar artıyor. Ülkemizdeki siyasi iklimi zehirlemek, milleti siyaset kurumundan soğutmak için 'yalan terörü' dahil her şeyi deniyorlar. Milletimiz bizden büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa etmemizi, ülkemizi 2023 hedefleriyle buluşturmamızı bekliyor. Onca iftiraya, yalana, bührana rağmen milletimiz bize güveniyor, inanıyor kendisini ve evlatlarının geleceğini AK Parti'de görüyor. Muhalefetin nefret ve tehdit siyasetini, her zaman olduğu gibi yine eser, hizmet ve kardeşlik siyasetimizle başarısızlığa uğratacağız. Bizler hizmet etmeye sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde devam edeceğiz, muhalefet de yalan ve iftira siyasetine devam etsin.” HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *