image

Karne dağıtım töreninde öğrencilere hitaben konuşan Sason Kaymakamı Murat METE; “Bizlerin asla unutamadığı anlardan birisi de aldığımız karne günleridir. Öğrencilerimizin bu mutlu günlerinde onlarla beraber olmak onların sevinçlerini, mutluluklarını gözlerinde görüyor olmak bizlere de ayrı bir heyecan kattı. Sizleri çok sevdiğimi; okullarınızı, sınıflarınızı ziyaret ettiğimde her vesile ile ifade etmeye çalışıyorum. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Karne gününde bir yıllık emeğinizin karşılığını almış bulunmaktasınız. Çok çalıştınız, yoruldunuz ve güzel bir tatili hak ettiniz. Tatil sürecinde öncelikle dinlenmenizi, aileniz ve sevdiklerinizle zaman geçirmenizi, kişisel gelişiminizi destekleyici faaliyetlerde bulunmanızı ve bol bol kitap okumanızı tavsiye ediyorum. Hepinize iyi tatiller ve başarılar diliyorum. “dedi.

Karne töreninden sonra okulun öğretmenler odasına misafir olan Kaymakam Mete,” Tüm eğitim camiamıza 2021-2022 eğitim öğretim yılı çalışmalarınızdan, azminizden ve fedakârlıklarınızdan dolayı teşekkür ediyor, iyi tatiller diliyorum.’’ dedi.

Karne dağıtım törenine, Kaymakam Murat METE, İlçe Jandarma Komutanı Murat MADENÜS, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysi BOZKURT, öğretmenler, öğrenciler katıldı. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *