image

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, çarşı esnafını ziyaret etti. Çiftçi ve beraberinde ki yönetim kurulu üyeleri kendilerine büyük bir ilgi ve destek veren esnaflara teşekkür ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi ve hepsini tek tek ziyaret etti.

Ticaretin şeklinin değiştiğini vurgulayan Başkan Çiftçi, “Esnaflarımızı ziyaret ettik. Dijital dönüşüm ve E-Ticaret eğitimine katılmalarını istedik. Ticaretin değiştiğini ve bizimde bu değişime ayak uydurmamız gerektiğini anlattık. 29 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seminere davet ettik. Seminerimiz Belde Mahallesi’nde bulunan İl Kültür Turizm Müdürlüğü konferans salonunda olacaktır.” dedi.

Çiftçi açıklamasının devamında, “Ziyaretlerimiz de hem esnafımızın hem de halkımızın nabzını tutarak sorun ve talepleri dinledik. Esnaflarımız zamlardan, girdi maliyetlerinin artmasından, elektrik kesintilerinden ve park yeri sıkıntısından dert yandılar. Gerekli adımları atmak için girişimlerde bulunacağız.” İfadelerini kullandı.

Ziyaretlerinin sürekli devam edeceğini söyleyen Çiftçi, esnafın sürekli yanında olacaklarını, destek ve çözüm odaklı çalışacaklarını dile getirdi. EKREM GÜLŞEN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *