image


Hafta sonu Diyarbakır'da 15 Temmuz Şehitler Parkında Yetimler Vakfı tarafından yetimler yararına düzenlenecek ilahi ve nağmeler şöleninin içeriği hakkında bilgileri paylaşan Yetimler Vakfı İstişare Kurulu Üyesi Cemil Cahit Ünsal, yurtiçi ve yurtdışından ilahi sanatçılarının katılacağı etkinliğe tüm hayırsever Diyarbakırlıları davet etti.
Yetimler Vakfının kuruluş amacının yetim, öksüz ve mağdurların yanında olmak olduğunu ve bu görevi icra edebilmek içinTürkiye'nin birçok il ve ilçesinde çalışmalarını yürütmekte olduklarını belirten Ünsal, giyimden barınmaya, yiyecek-içecekten diğer yardım faaliyetlerine kadar bir çok alanda yetim ve öksüzlerin yanında olduklarını söyledi.
"Etkinliğimizle yetimlerimize hem maddi hem de manevi destekte bulunacağız"
Yetimler Vakfı olarak bugüne kadar birçok hayırlı faaliyette bulunduklarını ve bunu sürdürmeye devam edeceklerinin altını çizen Ünsal, "Bu faaliyetlerimiz kapsamında 15 Mayıs Pazar günü saat ikindi namazından sonra bir etkinliğimiz olacak. Bu etkinliğimizi saat 16.30'da başlatıp akşam namazı saatlerine kadar sürdürmeyi düşünüyoruz." dedi.

Ünsal, "Bilindiği üzere yetimler maddi ve manevi ihtiyaçları hiçbir zaman bitmez. Vakıf olarak yetimlerin maddi ihtiyaçları icra ederken hayırseverler ile yetim ve öksüzler arasında köprü görevini her zaman sürdürmeye devam ediyoruz. Yetimlerin maddi olduğu gibi manevi ihtiyaçları da vardır. Bu tür şölenler manevi boşluğu dolduracak etkinlerdendir. Bu vesileyle yetimlerimizi ve ailelerini etkinliğimize bekliyoruz. İnşallah hayırlı ve bereketli etkinlik olur. Etkinliğimizle kendilerine manevi destekte bulunmuş olacağız. Hem kendilerini hem de Diyarbakır halkını etkinliğe davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.
"Etkinliğe yurtiçi ve yurtdışından birbirinden değerli sanatçılar katılacak"
Düzenlenecek etkinlikte elde edilecek gelirlerin yetim, öksüz ve mağdurların ihtiyaçları için karşılanacağını söyleyen Ünsal, "Geçmişte de elde ettiğimiz gelirleri onlar için harcamıştık. Dolayısıyla bu konuda hayırseverlerimiz duyarlı olsun, etkinliğimize katkı sunsunlar. Etkinliğimizde mini bir kermes düzenleyecek ve kumbaralar bırakacağız. Buradan elde edeceğimiz geliri inşallah yetimlerin istifadesine sunacağız."
Etkinliğe katılacak sanatçı bilgilerine de yer veren Ünsal, "Etkinliğimize Özlem Ajansın birbirinden değerli bazı sanatçıları katılıp ilahilerini seslendirecekler. Bu tür etkinliklerde hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmadıklarından kendilerine teşekkür ediyoruz. Ayrıca komşu ülkelerden bazı sanatçı kardeşlerimiz de katılım sağlayacak. Davetimizi kabul ettiklerinden dolayı Allah kendilerinden razı olsun. Özlem Ajans ve komşu ülkelerden katılım sağlayacak sanatçılarımız farklı dillerde birbirinden güzel ilahi ve ezgilerini seslendirecekler. Allah hayırlarını kabul etsin. İnşallah güzel bir etkinlik olacak." şeklinde konuştu. (İLKHA)


0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *