image

Batman Rehber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve BAMMED Başkanı Özcan, Basın Konseyi Başkanı ve Medya Gazetesi sahibi Ercan Arslan’a yapmış olduğu nezaket ziyaretinde Ramazan bayramını tebrik edip başarı dileklerini iletti.

Başkan Özcan, “Basın mensupları arasındaki ilişkilerin daha samimi ve daha sıcak olması ve geride bırakmış olduğumuz Ramazan bayramı münasebetiyle bayramlarını kutlamak maksadıyla meslektaşlarımızı ziyaret ettik. Aynı zamanda Batman’ın sorun, problem ve sıkıntılarının aşılması ve çözüme kavuşturulması maksadıyla karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Bu anlamda inşallah yaptığımız görüşmede Batman’ımızın hayrına olacak, faydalı çalışmalar içerisinde olacağız. Basın Konseyi Başkanımız sayın Ercan Arslan’ın şahsında ayrıca tüm Batman Medya Gazetesi yönetimi ve çalışanlarının mübarek Ramazan bayramını kutlar, nice güzel ve hayırlı bayramlar temennisinde bulunuyoruz” dedi.

“DAYANIŞMA ÇOK ÖNEMLİDİR”
BAMMED yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda Batman Rehber Gazetesi başyazarı Sadullah Aydın, bayramların mutluluk ve sevinçlerin paylaşıldığı günler olduğunu belirtti. Bayramlarda dargınlıkların ve küskünlere son verildiğine dikkat çeken Aydın, “İnsanlar bu mübarek günlerde birlik ve beraberlik içinde, dayanışma içerisinde sevinçlerini birbirleriyle paylaşıyor, manevi atmosfer bu günlerde doruğa çıkıyor. Özellikle günümüzde toplumsal ilişkilerin çok zayıfladığı, aile bağlarının yıprandığı, akrabalık bağlarının ciddi anlamda zayıfladığı bir ortamda bayramlar, toplumsal birlik-beraberlik ve dayanışma için çok önemlidir” diye konuştu.
25 YILDIR YAZIYOR
İlk kitabını 1993’te (Özgürlüğe Çağrı) çıkaran Batmanlı başarılı gazeteci- yazar Aydın,  25 yıldır yazmasının yanı sıra, Kafkas Savaşı’nda Rus karşıtı direnişin lideri Şeyh Şamil’in hayatını anlatan romanı dahil olmak üzere, şimdiye kadar 15 kitaba imza attı. Aydın, halen Batman Rehber Gazetesi’nde başyazar olarak çalışmaya devam ediyor.
HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *