image

Doğal, kültürel ve tarihi zenginlikleriyle büyük bir potansiyele sahip Hasankeyf ilçesinde mayıs ayında yapılması planlanan “1.Uluslararsı Hasankeyf Turizm ve Gastronomi Festivali” için yürütülen çalışmaların ele alındığı ‘Turizm Değerlendirme Toplantısı’ Vali Hulusi ŞAHİN başkanlığında gerçekleştirildi.  

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Valinin yanı sıra Hasankeyf Kaymakamı Şenol ÖZTÜRK,   Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap KUSEN, Hasankeyf Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Feridun DUMAN, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir ÖZER, İl Kültür ve Turizm Müdürü İhsan ASLANLI, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Osman BİLGİLİ, İl  Tarım ve Orman Müdürü Mehmet AYDIN, Gençlik ve  Spor İl Müdür Vekili İbrahim RÜZGAR,  Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Metin GÜRBÜZ, Belediye Spor İşler Müdürü Burak EREN, TÜRSAB İl Temsilcisi Emin RAMANLI  ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nden görevli uzman personel katıldı.

Festival için yapılan hazırlıkların sunumu ile başlayan toplantıda, festival için yürütülecek hazırlık çalışmaları ele alınarak görüşüldü. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *