image

Beşiri' de ilçe teşkilatı ile bir araya gelen Özdemir ve Gür, çalışmaları gözden geçirip ilçenin sorunlarını, teşkilat istekleri ve ilçedeki yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

 Beşiri Kaymakamı Mahmut Şener'le de görüşen Özdemir ve Gür köy ve ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.  Beşiri'ye bağlı köylere de ziyarette bulunup taziye ziyaretinde bulunan Özdemir ve Gür son olarak Beşiri ilçesinde teravih sonrası vatandaşlarla buluşup, sorunları ve talepleri dinlediler.

 Yapılan ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir “Ak Parti Beşiri ilçe Başkanlığımızda Teşkilat mensuplarımız ile bir araya gelerek parti çalışmalarımızla ilgili istişarelerde bulunduk. Ak Parti teşkilatları olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimize hizmet için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz. Beşiri Kaymakamı Sayın Mahmut Şener’i İl ve ilçe başkanlarımızla birlikte ziyaret ederek ilçemizle ilgili istişarelerde bulunduk.

İkiköprü Beldemize bağlı Uğurca/Korıx köyümüzü ziyaret ederek muhtar Yusuf Tağay ve köylülerimiz ile bir araya geldik, talep ve ihtiyaçları İle ilgili istişarelerde bulunduk. Beşiri ilçemizde Teravih sonrası çarşıda esnafımız ve hemşerilerimiz İle Hasbihal ettik. Beşiri ilçemize bağlı İkiköprü Beldemizde Ocak ayında hırsızlar tarafından hayattan koparılan 15 yaşındaki Ahmet Eren kardeşimizin ailesini ziyaret ettik.” dedi. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *