image

Basın mensupları ile kahvaltıda buluşan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Abdullah Başçı ve Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Abdulbaki Polat basın mensuplarının sorularını cevaplandırdılar.

 Toplantıda açıklamalarda bulunan Polat, “Bu gün, halkın sorunlarını tespit etmek ve daha sonrasında parti genel merkezimizde bu sorunlara yönelik çözümler üretip halkımızın dertlerine bir nebze dahi olsa derman olmak için Sayın Başçı, Batman'a geldi. Şehrin çeşitli bölgelerinde esnaflarımızı ziyaret edeceğiz. Akşamüzeri saat 4 buçukta ise İnanç Platformu adı altında STK Başkanları ile bir araya geleceğiz. Amacımız şehrin problemlerini yerinde tespit etmek ve bu sorunlara çözüm üretebilmektir." dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Abdullah Başçı da yaptığı açıklamada, “Parti genel merkezi ve başkan yardımcıları olarak 3 aydır tüm illerimizi tek tek tarıyoruz. Gittiğimiz yerlerde halkın sıkıntılarını yakından takip ediyoruz. Bu çerçevede bugün de Batman ilimizde sizlerle beraberiz. Partimiz kurulduğu günden beri şehirlerde, mahallelerde, sokaklarda ve köylerde ziyaretlerimiz devam ediyor. Kuruluş amacımızın ve stratejimizin farklı olduğunu genel başkanımız sık sık dile getiriyor.” İfadelerini kullandı. M. EMİN URAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *