image

Batman Peygamber Sevdalıları Derneği tarafından, kentin farklı yerlerinde açılan Siyer Yarışması standına vatandaşların ilgi gösterdiği görüldü.

Batman Peygamber Sevdalıları Derneği Sekreteri Ahmet Bereketli, yaptığı açıklamada, Siyer Yarışmasına kayıt oluşturmak için şehrin en işlek 5 noktasında stant açtıklarını söyledi.

Siyer Yarışması düzenlemelerindeki amacın herkese Peygamberi tanıtmak olduğunu vurgulayan Bereketli, halkı ‘Kaybedeni olmayan yarışmaya’ katılmaya davet ettiklerini belirtti.

Bereketli, “Peygamber Sevdalıları tarafından her sene Siyer Yarışması düzenlenmektedir. Bu sene de Siyer Yarışmasının tanıtımı için Batman’ın en işlek 5 caddesinde standımızı kurmuş bulunmaktayız. Şu anda Batman’ın en işlek caddesi olan Gülistan Caddesi’ndeyiz. Siyer Yarışmasının sloganı kaybedeni olmayan yarışmadır.” dedi.

“AMACIMIZ İNSANLARA PEYGAMBERİMİZİ TANITMAKTIR”

Siyer Yarışmasının temasının ‘O’nu Oku, O’nu Yaşa’ olduğunu anımsatan Bereketli, “Bu amaçla stant kurduk. Siyer Yarışmasının tanıtımını yapıyoruz. Yarışmaya teveccüh çok, kaydını yaptıranlar çoktur. Özellikle öğrenci kardeşlerimiz çok fazla kayıt yaptırmaktadırlar. Vatandaşlarımızı Siyer Yarışmasına kayıt olmaya davet ediyoruz. Siyer Yarışmasının son başvuru tarihi 31 Ocak’tır. Siyer Yarışmamızı ise 13 Şubat’ta düzenleyeceğiz. Amacımız insanlara Peygamberimizi tanıtmaktır. O’nun güzel hayatını insanlara nakşetmektir.” ifadelerini kullandı. M. EMİN URAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *