image

ÜST KİMLİK İSLAM KARDEŞLİĞİ

Saadet Partisi Beşiri İlçe Başkanı Ebubekir Dedebek ve beraberindeki heyet, HÜDA PAR Beşiri İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Dedebek ve beraberindekilerini HÜDA PAR Beşiri İlçe Başkanı M. Ali Şimşek ve ilçe teşkilatından partililer karşıladı. Sıcak bir ortamda geçen ziyarette ilçenin sorunları, gündemdeki diğer konular ve çözüm önerileri konuşuldu.

Ziyaretle ilgili bilgilendirmede bulunan HÜDA PAR Beşiri İlçe Başkanı M. Ali Şimşek, “ Biz HÜDA PAR olarak daha önce kongrelerini yapan Saadet Partisi Beşiri İlçe Teşkilatını ziyaret edip hayırlı olsun temennisinde bulunmuştu. Onlar da bize iade-i ziyarette bulundular. Ziyaretimiz karşılıklı temenniler içerisinde, güzel bir muhabbet ortamında geçti. Önemli konular konuşuldu, görüş alışverişi yapıldı” ifadelerini kullandı.

İSLAM KARDEŞLİĞİ PARTİLER ÜSTÜ BİR KİMLİKTİR

Ziyarette konuşulan ana tema hakkında da bilgilendirmede bulunan Başkan Şimşek, “ Ana temamız üst kimlik konusuydu. Ziyarette konuşan Sayın Dedebek, farklı partilerden de olsalar üst kimliğin İslam kardeşliği olduğu vurgusunda bulundu. Bundan ötürü karşılıklı görüş alışverişinde bulunmamız, istişare etmemiz gerektiğini söyledi. Biz de aynı görüşte olduğumuzu, aynı düşünceyi paylaştığımızı söyledik. Farklı partilerden de olsak İslam’ın her şeyin üstünde bir kimlik olduğunu, bu kimlik doğrultusunda hareket etmemiz gerektiğini ifade ettik. İslam kardeşliğinin, İslam davasının her şeyin üstünde olduğunu vurguladık” diye konuştu. ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *