image

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği Batman İl Temsilciliği tarafından “Kış Gelmeden Sen Gel” kampanyası kapsamında yetim, yoksul ve ihtiyaç sahibi 250 çocuğa mont ve bot yardımı, 30 aileye de 15 ton odun yakacak desteği yapıldı.

Yedi Başak Batman İl Temsilcisi Emrullah Aslan yaptığı açıklamada: "Yedi Başak İnsani Yardım Derneği olarak, hayırsever ve duyarlı vatandaşlarımızdan topladığımız yardımlarla bugün çocuklarımızın tebessüm etmesine ve ihtiyaç sahibi ailelerimizin gönülleri ile beraber evlerinin de ısınmasına vesile olduk. Bu mutluluğa ortak olmanın sevinci tarif edilemez. Yedi Başak İnsani Yardım Derneği olarak zayıf, yardıma muhtaç ve toplumumuzun en dezavantajlı kesimi olan aile ve çocuklarımızın her zaman yanlarında olduk, bundan sonra da destek olmak için duyarlı vatandaşlarımız ile bu görevde olmaya büyük bir heyecanla devam edeceğiz. “ dedi.

Aslan, “Derneğimizin eğitim ve sosyal yardımlaşma projeleri ve çalışmaları birçok alanda devam ediyor. Bu projelerin en önemlilerinden birinde de yetim çocuklarımız yer almaktadır. Batman Yedi Başak olarak "Bir Yetim Bir Hayat" projesi kapsamında 73 Batmanlı yetimimizi sahiplenmiş bulunmaktayız. Bu kapsamda şu an bu yetimlerimize dernek olarak her ay aylık nakdi yardım yapmaktayız. Halkımızın ve tüm duyarlı vatandaşlarımızın desteği ile bu tarz projelerimiz her zaman devam edecektir." şeklinde konuştu. ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *