image

Batman Şoförler Odası Başkanı Reşit Yaşar, yapılacak seçimle ilgili yaptığı açıklamada, “Batman Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası bilindiği gibi 4 yılda bir seçim yapılmaktadır.5362 sayılı yasaya göre odamız yönetim kurulu kararıyla ilk oturum 30.01.2022 tarihinde salt çoğunluk ve ekseriyet sağlanmadığı takdirde ikinci oturum 05.02.2022 tarihinde yapılacaktır.” Dedi.

Yaşar açıklamasının devamında, “Öncelikle odamızın üyelerini seçime davet ediyoruz. Yapılacak seçimde aday olduğumu kuşkusuz daha evvelki  deneyim ve tecrübelerimizle esnaf arkadaşlarımızın katkı ve desteğiyle hizmete talip olduğumuzu  Batman şoförler ve otomobilciler esnaf odası üyeleri hep birlikte yönetim anlayışıyla seçimin Batmana ve Batman şoförler odası üyelerine hayırlı olmasını dilerim.” İfadelerini kullandı.

Daha önceki çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunan Yaşar, “Hep birlikte şu ana kadar 9 adet taksi durağı kulübeleri kuruldu duraksız taksiler için başvurularımız ve talebimiz devam etmektedir. İnanç ve gayretle inanıyoruz ki önümüzdeki en kısa dönemde bütün taksi durakları barınacakları kulübelere sahip olacaklar. Taksimetre için yaptığımız başvuru yeni tarife olarak açılış 6.00  tl kilometre 7.00  tl bekleme 1.00  tl olarak belediye yetkilileri tarafından fiyatlandırılmıştır. Bunun yanında tarife farkı talebimizden sonra yakıta 3.450 tl zam gelmiş bulunmakta şimdiden bütün üyeleri sağlıklı ve kazasız belasız yaşamlarını diliyorum.” Dedi. VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *