image

Beşiri Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bilişim sınıfında gerçekleşen ve iki gün süren "eTwinning Atölye Çalışması" ile öğretmenlere eTwinning projeleri hakkında detaylı bilgiler verildi.

Atölye çalışmasında öğretmenlere, temel eTwinning bilgileri, eTwinning projesi planlama ve kalite etiketi konularında uygulamalı eğitimler verildi. Atölyeye katılan öğretmenlerin edindikleri bilgi ve becerilerini mesleki alanda kullanımları sağlanarak mesleki gelişimlerini tamamlamış eğitimciler olarak başta öğrenciler olmak üzere tüm eğitim paydaşlarına faydalı olmaları amaçlandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Biriminden eTwinning İl Kordinatörü Kevser SEVİNÇ'in eğitmen olarak yer aldığı atölye çalışmasında ayrıca Beşiri Nasrettin Hoca Anaokulu Müdürü ve ödüllü eTwinner Metin AVŞAR Web 2.0 araçları sunumu ile devam etti. Örnek proje sunumunun ardından atölye çalışması Beşiri Eskihamur İlkokulu Sınıf Öğretmeni Bahar AYTEKİN'in örnek proje sunumu ile devam etti.  Proje gruplarının oluşturulmasının ardından atölye çalışması sertifika töreni ile sona erdi.

ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *