image

MÜSABAKALAR BAŞLADI

Pandemiden sonra, organizeli ve katılımın yüksek olduğu bir okul sporları faaliyetlerinin alt yapısını hazırladıklarını belirten Gençlik ve spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, 2021-2022 Okul Sporlarının ilk etapta hentbol, futbol, atletizm, Masa Tenisi, voleybol ve Tenis müsabakalarıyla startı verdiklerini söyledi.

 

İl Müdürü Özperk; “Çocuklarımız ve gençlerimiz kendi branşlarındaki müsabakaları özlemişlerdir. Uzun zamandan beri Okul Sporları servisimiz, gerekli çalışmaları ve koordineleri yapıp bitirdiler. Tesislerimizle, personellerimizle ve işbirlikçi kurumlarımızla müsabakalarımızı oynayabilir hale getirdik. Okul Sporlarında oynayan sporcularımız ileride ulusal ve uluslararası düzeyde kendilerini geliştirip, ilimizi ve ülkemizi bile temsil edebilirler. Bunların içinde bir çok branşta milli sporcumuz çıkabiliyor. Batman olarak açık ve kapalı tesis konusunda bölge illeri arasında çok iyi durumdayız. Allah kısmet ederse, 2021-2022 Okul sporları sezonunu kazasız belasız, fair-play çerçevesinde bitireceğiz. Katılım sağlayan okullarımıza, beden eğitimi öğretmenlerimize, idarecilerimize, öğrencilerimize, çocuklarını spora yönlendiren velilerimize, il temsilcilerimize, antrenörlerimize ve müsabakaların oynanmasında emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

İŞTE O BRANŞLAR

“2021-2022 Okul Sporları faaliyet programlarında yer alan atletizm, erobik/artistik/ritmik/step/trampolin jimnastik, Badminton, basketbol, bocce, boks, curling(floor), dart, eskrim, futbol, güreş, futsal, halk oyunları, hentbol, judo, karate, kros, kick boks, masa tenisi, muay thai, oryantiring, satranç, taekwondo, tenis, Wushu, ve voleybol branşlarında oynanacak.” diyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk; “En az öğrencilerimiz kadar heyecanlıyız. Amacımız öğrencilerimizin Eğitim ve Öğretimden arta kalan zamanlarını resmi müsabakalarla verimli geçirmelerini sağlamaktır. Okul sporlarını önemsiyoruz. Bu yıl 26 braşta, 250 kategoride ve 10 bin sporcuyla yapmayı planlıyoruz. Gençlik ve Spor olarak biz hazırız. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun.” diye konuştu.  ŞEVKİ ASLAN

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *