image


18 İLDEN 82 TAKIM VE 246 SPORCU KATILIYOR

Batman’da 23-28 Kasım 2021 tarihleri arasında oynanacak ‘Doğu ve Güneydoğu Tenis Şampiyonası’ 18 ilden 82 takım ve 246 sporcu katılım sağlıyor. TPAO yerleşkesinde bulunan Tenis kortlarında oynanan müsabakalara sporcular ve kulüpler büyük ilgi gösteriyor.

 

“TARİHİ BİR KATILIM VAR”


Şampiyonanın açılışında konuşan Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Batman’ın ev sahipliği konusunda örnek bir kent olduğunu söyledi. Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Durmuş yaptığı açıklamada; “Batman’da tarihi bir rekor katılım ile Doğu ve Güneydoğu şampiyonamızın 9.cusunu yapıyoruz. Batman her turnuvadan alnının akıyla, çıkıyor. Gittiğimiz her yerde, Batman Valiliğinin, Belediyenin, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün, TPAO’nun ve diğer kurumların desteğini övgüyle anlatıyoruz. Batman’da muhteşem bir atmosferde 6 gün sürecek turnuvamız başladı. Kazasız belasız ve fair-Play çerçevesinde geçmesini temenni ediyoruz. Katılım sağlayan tüm kulüplerimize, sporcularımıza ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.


“ULUSLARARASI MÜSABAKALARA EV SAHİPLİĞİ YAPMAK İSTİYORUZ”


Batman Valisi Hulusi Şahin, Batman’da böylesine anlamlı bir turnuvaya ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını söyledi. Vali Şahin; “Bu kadar sporcuyu burada ağırlamak Batman için büyük bir mutluluk. Bizler bölgesel turnuvaları ilimizde yapmaktan mutluluk duyuyoruz, ama hedefimiz bundan çok daha ötesi. Bunlar bizim için bir kuluçka görevi görüyor. İnşallah Batman’da ulusal ve uluslararası boyutlarda da organizasyonları yapmaya başlayacağız.” dedi. ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *