image


Kısmet Mahallesi 805. Sokakta gerçekleşen temel atma törenine Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Osman Bilgili, Muzaffer Özkan ve Adnan Yürük, İl Müftüsü Erhan Turgut, belediye birim müdürleri, iş insanı Rıdvan Müjdecioğlu, Kısmet Mahallesi Muhtarı Tahir Cangir ve mahalle sakinleri katıldı.

Kısmet Mahallesi’nde 340 metrekare yüz ölçümlü arsa üzerine tüm yapım işleri, tefrişatı ve bahçe düzenlemesi işini üstelenen hayırsever iş insanı Rıdvan Müjdecioğlu temel atma töreninde yaptığı konuşmada; “Böyle hayırlı bir işe vesile olup desteklerini esirgemeyen başta Valimiz Hulusi Şahin olmak üzere belediye yetkililerine ve mahalle muhtarına teşekkür ediyorum. Böyle hayırlı bir işe vesile olup babamızın ismini yaşatmak bize nasip oldu. Bu vesile ile ölmüşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Temel atma töreninde konuşma yapan Vali Şahin; “Bu taziye evi düşüncesi Mahalle Buluşmalarımızın bir meyvesidir. Kısmet Mahallesi’ne ziyaretimiz sırasında bu konu gündeme gelmişti. İşte o zaman biz şunu söylemiştik ya yer bulalım, gerekirse de satın alalım, satın aldıktan sonra üzerine hangi ihtiyacı varsa mahallenin onu yapabiliriz. Mahalle muhtarımız bir yer bulunca biz burayı rızaen kamulaştırmak için girişimlerde bulunduk.  Arsa sahibi de olumlu baktı ve sonuçta bu arsayı temin ettik. Kendimiz de yapmayı düşünüyorduk ama hayırsever iş insanımız Rıdvan Müjdecioğlu kardeşimiz talip oldu “Ben rahmetli babamın adına burayı yapmak istiyorum” dedi. Biz de çok memnun olduk. Arsayı belediye olarak biz temin ettik, üzerine de Rıdvan Müjdecioğlu, babasının hayrına taziye evi olarak yapacak. “ dedi.

Vali Şahin konuşmasının devamında, “Sadece taziye evleri değil diğer bütün ihtiyaçlar için benzeri yöntemler uygulamayı düşünüyoruz. Sağlık Mahallesi’nde benzeri bir çalışma yapmıştık onu da önümüzdeki günlerde devreye alacağız. Sağlık Mahallesi’nde de bir anaokulu yapmayı düşünüyoruz. Arsasını biz satın aldık, inşaatının yapımını bir hayırsevere vermeyi düşünüyoruz. Bu temel atma töreninin bir benzerini inşallah bir anaokulu için yakın zamanda Sağlık Mahallesi’nde düşünüyoruz. Bunların devamı gelecek. Hayırsever iş insanı Rıdvan Müjdecioğlu’na, mahalle muhtarımıza ve bu süreci doğru yöneterek nihai sonuca ulaştıran belediyemizin kıymetli bürokratlarına teşekkür ediyorum” dedi. ŞEVKİ ASLAN  

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *