image

Pazar günü yapılacak olan 7. Olağan İl Kongresi öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Saadet Partisi İl Teşkilatı çalışma ve faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Yerel ve ulusal basın temsilcilerinin katılım sağladığı toplantıya Saadet Partisi Genel Merkez Batman İl Sorumlusu Fesih Bozan, İl Başkanı Mustafa Yıldız, Teşkilat Başkanı Nurullah Ekmen, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Mehdi Oğuz ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

Basın aracılığı ile pazar günü gerçekleştirilecek olan 7. Olağan Kongreye tüm halkı davet eden Saadet Partisi Genel Merkez Batman İl Sorumlusu Fesih Bozan basın mensuplarına toplantıya katılım sağladıkları için teşekkür etti. Toplantıda insan hakları, Kürt sorunu, dış politika, işsizlik gibi konulara değinen Bozan hükümeti eleştirdi.

“BATMAN’DA İŞSİZLİK İÇLER ACISI DURUMDA”

Batmanda işsizliğin içler açısı olduğunu söyleyen Bozan açıklamasında; “Batmanda ise işsizlik daha içler acısı olduğunu hepimiz biliyoruz. TUİK il il oranları açıklamıyor ama uzmanlar bölgemizde, özelde Batman’da işsizliğin %30’larda, genç İşsizliğin yüzde 50’lerde olduğunu ifade ediyorlar.” dedi.

“ÜRETİM İSTİHDAM VE İHRACAT DİYORUZ”

“Saadet partisi olarak ısrarla, Sanayide, teknolojide ve tarımda üretim istihdam ve ihracat diyoruz. Bunlar olmadan bir ülkenin zenginleşmesi ve vatandaşın refah seviyesinin yükselmesi mümkün değildir.” İfadelerini kullanan Bozan; “Saadet Partisi olarak ülke ve vatandaşlarımızın yaşadığı bu sıkıntılardan kurtulması için büyük bir gayretle tüm Türkiye’de olduğu gibi Batman’ımızda da çalışmaktadır. Genel Başkanımız, Genel Başkan Yardımcılarımız, Gik Üyelerimiz, İl Sorumlularımız, İl Başkanlarımız, Gençlik ve Kadın Kollarımız olarak tüm teşkilatlarımızla sahadayız halkımızın içindeyiz.” dedi.

BATMAN İL KONGRESİNE DAVET

Son olarak Bozan; “Bu anlamda Batman teşkilatımız, il kongresini yapacak. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Fatih Aydın Beyin katılımıyla 17 Ekim 2021 Pazar günü, saat 13:00’te Batman İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonunda yapılacak olan Batman İl Kongremize tüm Batmanlı hemşerilerimiz davetlidir.” dedi. MEHMET EMİN URAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *