image

 


Ziyarette HÜDA PAR heyetini, kulübün dövüş sanatları eğitmeni Fuat Söğüt ve öğrencileri karşıladı.

HÜDA PAR heyetine çalışmaları hakkında bilgiler veren eğitmen Söğüt, ziyaretlerinden ötürü Durmaz ve beraberindekilere teşekkür etti.

Ziyaretler ve çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Durmaz, “HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığı olarak çalışmalarımızı sürdürmeye, ziyaretler yapıp gönüllere dokunmaya devam ediyoruz. Bu düşüncelerle kent merkezimizde bulunan ve son zamanların popüler spor dallarından olan dövüş sanatları ile ilgili eğitimler veren İdeal Gençlik Spor Kulübü'nü ziyaret ettik. Ziyarette eğitmen Fuat Söğüt ile yapılan çalışmalar ve kurslarla ilgili bilgiler aldık. Ayrıca küçük kardeşlerimizin Muay Thai antrenmanlarını bir müddet izledik.” şeklinde konuştu.

“GENÇLERİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAKLAŞTIRACAK AKTİVİTELER ÖNEMLİDİR”

Durmaz, “Gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracak her aktivite önemlidir, desteklenmelidir. Malum ilimizde genç nüfus fazladır, ülkenin en çok genç nüfusuna sahip 10 ilinden biriyiz. O yüzden sürekli gençlerle ilgili çalışmaların yapılması gerektiğini düşünüyoruz. İnsanların sağlıklı bir şekilde yetişmesi ve büyümesi için düzenli bir şekilde spor yapılması gerektiğini biliyoruz. Uzmanların tavsiyesi bu yöndedir. Bu tavsiyeye uyulması, sağlıklı bireylerin yetişmesi için çok gereklidir.” dedi.

İdeal Gençlik Spor Kulübü Dövüş Sanatları Eğitmeni Fuat Söğüt ise, yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

AMACIMIZ TOPLUMA FAYDALI VE AHLAKLI SPORCULAR YETİŞTİRMEK”

Yıllardır sporcu yetiştirdiklerini vurgulayan Söğüt, “Biz İdeal Gençlik Spor Kulübü olarak 6 yıldır Muay Thai, Boks, Kick Boks, Wushu, Kungfu, Aikido, Judo, Krav Maga dallarında faaliyet göstermekteyiz. En önemli amacımız çocukların, yetişkinlerin ve özellikle gençlerin sokaklardan, kötü ortamlardan ve zararlı maddelerden uzak durmalarıdır. Bu amaçlar doğrultusunda yaptığımız bu sporu, ayrıca bedeni ve ruhu geliştirmeye yönelik örnek ahlaklı sporcular yetiştirmek ve topluma faydalı birer birey haline getirmek için çaba göstermekteyiz. Sağlık açısından da çok faydalı olan sporu genç yaşlı çocuk demeden herkesin yapmasını tavsiye ediyoruz.” ifadelerini kullandı. ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *