image

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, atamalarla ilgili yaptığı açıklamada, “ Gercüş İlçe Başkanlığımıza Mehmet Sait Başaran, Hasankeyf İlçe Başkanlığımıza Mehmet Özdemir ve Sason İlçe Başkanlığımıza da Şenol Aksoy kardeşlerimiz genel merkezimiz tarafından görevlendirilmişlerdir.” Dedi.


ESKİ BAŞKANLARIMIZ DA VERİMLİ HİZMETLER YAPTILAR

Eski başkanlara da teşekkür eden Şahin, onların verimli hizmetler yaptığını belirterek, “Allah ecirlerini kabul etsin, ecirlerini kat kat arttırsın.” Dedi.

Yeni ilçe başkanlarına rozet taktıktan sonra basına açıklama yapan Şahin, “Siyasi partilerin esaslarından bir tanesi de görev değişiklikleridir. Bu bağlamda HÜDA PAR Batman İl Başkanı olarak biz de 3 ilçemizde başkan değişimine gittik. Önceki ilçe başkanlarımız olan Gercüş ilçe başkanımız Mehmet Dursun, Hasankeyf ilçe başkanımız Seyit Emin Tunç, Sason ilçe başkanımız Fikret Avcı’ya parti olarak halkımızın huzuru, özellikle bölgemizin ilerlemesi ve Türkiye’yi daha ileri bir seviyeye taşımak için Batman ili sınırlarında yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok bereketli ve verimli çalışmalar yaptılar, hizmetlerde bulundular. Allah ecirlerini kabul etsin, ecirlerini kat kat arttırsın.” İfadelerini kullandı.

YENİ KARDEŞLERİMİZLE BİRLİKTE GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ

Siyasi partilerde görev değişikliklerinin esas olduğunu söyleyen Şahin, “ Kimi zaman ihtiyaca binaen yapılır, kimi zaman yeni simaların istidatlarını kabiliyetlere dönüştürmek için yapılır ve kimi zaman da yeni simaların önünün açılması için yapılır. Netice itibarıyla bu esas bütün siyasi partilerde yerine getirilir. Bizler de HÜDA PAR olarak bu başkanlarımızın yerine yeni başkanlarımızı genel merkez tarafından, atanma şeklinde görevlendirdik. Gercüş ilçe başkanlığımıza Mehmet Sait Başaran, Hasankeyf ilçe başkanlığımıza, Mehmet Özdemir ve Sason ilçe başkanlığımıza da Şenol Aksoy kardeşlerimiz genel merkezimiz tarafından görevlendirilmişlerdir. Bu kardeşlerimizin görevlerini inşallah İl Başkanı olarak birlikte Allah’ın izniyle programlı, sistemli, düzenli ve istikrarlı bir şekilde çok güzel çalışmalara ve çok güzel projelere birlikte imza atacağımızı düşünüyoruz. İnşallah da öyle olur. Bugün itibarıyla bu kardeşlerimizin bu görevleri kendilerine takdim edildi. Rabbim çalışmalarımızı hayırlı kılsın. Kardeşlerimize başarılar diliyoruz. Tabii başarı bir bütündür. Bütün alanlarımızla bütün birimlerimizle çalışırsak, inşallah elde edemeyeceğimiz netice yoktur. “ dedi.

SÜREKLİ SAHADAYIZ, SÜREKLİ HALKIMIZLA İÇ İÇEYİZ

Batman halkının HÜDA PAR ’ın hizmetlere olan aşkını, hizmetlere olan duyarlılığını ve bölge huzurunu, bölgenin kalkınmasını sahiplenmesini artık fark ettiğini vurgulayan Şahin, “ Bu anlamda Elhamdülillah zaten sürekli sahadayız, sürekli halkımızla iç içeyiz. Allah’ın izniyle bu yeni gelen genç ve dinamik kardeşlerimizle birlikte şu ana kadar ulaşamadığımız noktalara da ulaşacağız. Köy köy ve mezra mezra, ilçelerimizde mahalle mahalle insanlarımıza ulaşacağız. Hedefimiz önümüzdeki seçimlere kadar mevcut oylarımızı birkaç katına çıkartmaktır.” Dedi.

BİZİMKİSİ BİR DAVA AŞKIDIR

HÜDA PAR olarak bu hizmetleri evvela Allah-u Teâla’nın rızası için yaptıklarını belirten Şahin, “ Bizimkisi bir dava aşkıdır. Bir dava bilincidir. Kardeşlerimiz vakitlerinden ve işlerinden feragat ederek hizmetlere koşuşturuyorlar. Yeni görev alan kardeşlerimiz de Allah’ın izniyle imkânları nispetinde, kabiliyetlerine göre halkımızın huzuru için bölgemizin kalkınması için, bir siyasi partinin yapabileceklerinin üstünde bir çaba ve gayret göstererek, İnşallah çok güzel çok hayırlı hizmetlere imza atacaklardır. Bunun için biz sadece kendimizle yarışıyoruz. Başkanlarımız kendileri ile yarışacaklar. Biz sahada, parti teşkilatımızdan daha fazla sahada olan bir teşkilat görmüyoruz. Fakat yine de biz bunu kendimiz için yeterli görmüyoruz. Daha fazla çalışacağız ve daha fazla insanlarımıza ulaşacağız.” Dedi.

HALKIMIZ HÜDA PAR’ I ANLAMAYA VE TANIMAYA BAŞLADI

Şahin şu ifadeleri kullandı: “Halkımız HÜDA PAR’ ı anlamaya ve tanımaya başladı. Bütün insanlara ve bütün seçmenlere ulaşıp partimizin adalete olan düşkünlüğünü, ülkenin kötüye giden ekonomik durumunu, bölgenin geçmişteki kaos ortamından kurtulması için bütün teşkilatlarımızla birlikte elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Bu anlamda tabii yeni başkanlarımıza da ciddi ciddi işler düşüyor. Allah’ın izniyle kardeşlerimiz gönüllüce, aşkla bu sorumluluğun altına girdikleri için İnşallah hayırlı hizmetler yerine getireceğiz. Eski başkanlarımıza tekrardan teşekkür ederken, yeni başkanlarımıza da görevlerinde başarılar ve hayırlı hizmetler diliyorum. Basın aracılığı ile de bunu kamuoyuna duyuruyoruz. Basına da teşekkür ediyoruz.”

M. EMİN URAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *