image


Fabrikaları gezen ve çalışanlar ile sohbet eden Özdemir ve Gür, işletme sahiplerinden  üretim aşaması ve ürünler hakkında bilgi aldı. İşçilerle selamlaşıp kolaylıklar dileyen ve  çalışanların talep ile  düşüncelerini dinleyen Özdemir ve Gür, gazetecilere açıklamada bulundu.
Muhalefetin sırf demagoji olsun diye bir yandan hükümeti işsizlik rakamları üzerinden eleştirdiğini diğer yandan yatırımlara karşı çıktığını belirten Özdemir ve Gür, karşılarında yatırımcılar arasında kimlik siyaseti güderek ayrımcılık yapan 'sermaye faşisti' muhalefet olduğunu kaydetti.
AK Parti hükümetinin, Türkiye'nin dört bir yanına yatırım götürmek için insanüstü gayret gösterdiğine işaret eden Özdemir ve Gür, "Özellikle de terörden çok çekmiş bu bölgemizde  gençlerin ve kadınların istihdamını önceleyen projeler yürütüyoruz. Bu projeleri fikir aşamasından hayata geçinceye kadar her adımda titizlikle takip ediyoruz. Batmanımızın ufkunu genişletecek projelerle, şehrimizi sanayi ve tekstil  üretiminde söz sahibi bir il haline getirmek için el birliğiyle çalışacağız” dedi.
İyi Çalışmalar dilerim.
ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *