image

Batman Umut Kervanı Başkanı Mehmet Salih Güzel, yaptığı açıklamada, Batmanlı hayırsever bir iş adamının desteğiyle kent merkezinde ihtiyaç sahibi 1000 aileye gıda yardımında bulunduklarını söyledi.

Batman Umut Kervanı olarak yılın 12 ayında muhtaçların ihtiyaçlarını giderme noktasında faaliyetler yürüttüklerini belirten Güzel, geçen hafta okulların açılması dolayısıyla yetimler başta olmak üzere ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulunduklarını anımsattı.

Güzel, bugünde Batman’da örnek bir davranış sergileyen hayırsever bir iş adamının yetim, mağdur ve ihtiyaç sahibi ailelerin gıda ihtiyaçlarını karşılama noktasında derneğe 1000 gıda kolisi bağışlayarak kendilerine vekâlet verdiklerini kaydetti.

“ÖRNEK BİR DAVRANIŞ”

Hayırseverler ile fakirler arasında köprü vazifesi gördüklerini vurgulayan Güzel şunları söyledi: “Medeniyetimizde ve inancımızda kültürün bir vasfını bu özel firma göstererek kazandı. Miktarın bir kısmını yaşadığı şehrin mağdurlarıyla, muhtaçlarıyla ve yetimleriyle paylaşma adına Baniddo Dondurmaları Firması örnek bir davranışta bulunmuştur. Baniddo Dondurmaları Firması yetim ve mağdurlara dağıtmak üzere Batman Umut Kervanına içinde 4 litre yağ, 3 kilo pirinç, 5 kilo bulgur, 3 kilo mercimek, bir kilo çay ve bundan müteşekkil yaklaşık 20 kilo ağırlığında 200 lira değerinde gıda kolisini bin aileye ulaştırmak üzere bizlere teslim etmişlerdir. Bu anlamalı bağışlarından dolayı Baniddo Dondurmalarının tüm yetkili ve ortaklarına teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

“HAYIRSEVERLERİ ÖRNEK DAVRANIŞI YAPMAYA DAVET EDİYORUZ”

Unutulmaya yüz tutmuş bu davranışın tüm hayırseverlere örnek olması gerektiğini belirten Güzel, “Rabbim bu örnek davranışı şehrimizde yaşayan tüm firmalara nasip etsin. Bizler kendilerinden beklenti içerisindeyiz. Bize müracaat eden mağdurlar ve ihtiyaç sahipleri için hayırsever iş adamları bizim programlı çalışmamızdan istifade edebilirler. Tüm hayırseverlerimizi Baniddo Dondurmalarının yapmış olduğu bu örnek davranışı yapmaya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı. ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *