image

Öğrenciler, e-sınav ve uygulama sınavı olmak üzere iki aşamayı başarıyla tamamladıktan sonra Deneyap Teknoloji Atölyelerinde eğitim almaya hak kazanabilecek. Yeni açılacak atölyeler için ilk aşama olan e-sınav başvuruları başladı.

2020 -2021 Eğitim öğretim yılında 4. 5. 8. lise hazırlık sınıfı ve 9. sınıfta okuyan öğrencileri e-sınava başvuru yapabilecek. Adayların elektronik ortamda yapılacak olan sınava ön başvurularını https://kys.turkiyeteknolojitakimi.org/ web sitesi üzerinden 26 Eylül 2021 saat 23.59'a kadar tamamlamaları beklenmekte.

“ÖĞRENCİLERİMİZ BU FIRSATI KAÇIRMAMALI”

“Öğrencilerimiz bu fırsatı kaçırmamalı” diyen Batman Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr; “Dene yap atölyelerimizin kayıt başvuruları 26 Eylül 2021 tarihine kadar uzatıldı. Yazılı sınav tarihi ise 11-31 Ekim 2021 tarihleri arasında olacaktır. Uygulamalı sınav tarihi ise 13-14 Kasım 2021 tarihinde yapılacaktır. Batman Petrolkent Gençlik Merkezimizde hizmet verecek olan Dene Yap Atölyemizden faydalanmak, ileri teknoloji ile tanışmak isteyen gençlerimizi bekleriz. Şu ana kadar ortaokullardan 887 ve liselerden ise 420 öğrenci başvuruda bulunmuş. Adaylar başvuru sürecini KYS (Kurumsal Yönetim Sistemi)  https://kys.turkiyeteknolojitakimi.org/  üzerinden mutlaka takip etmeleri gerekmektedir.” diye konuştu. EKREM GÜLŞEN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *