image


İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılan merkezi sınavda tüm sorulara doğru cevap verip 500 tam puan alarak Türkiye Birincileri arasında yer alan ve Batman Fen Lisesi'ni tercih eden Dlyar SAFO'yu makamında konuk etti.

KURTARAN, Kurtalan Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Dlyar SAFO, Öğrencinin Ailesi ve Fen Lisesi Okul Müdürü İsmet ÜRÜT'ü makamında konuk etti. KURTARAN, LGS Türkiye birincileri arasında yer  alan Dlyar SAFO ile bir süre sohbet edip sergilediği üstün başarıdan dolayı ve Batman Fen Lisesini tercih ettiği için kendisini tebrik etti.

KURTARAN: "Öğrencimiz Dlyar SAFO, Siirt'in Kurtalan ilçesindeki Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu'nda eğitimini aldı. LGS kapsamında yapılan merkezi sınavda tüm sorulara doğru cevap verip 500 tam puan alarak LGS Türkiye birincileri arasında yer aldı. Dlyar'ın bu başarısında emek veren Kurtalan Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu idareci ve Öğretmenleriyle ailesini tebrik ederim.  Tercihlerde Batman Fen Lisesini seçmesi bizleri gururlandırmıştır. Değerli öğrencimize bundan sonraki eğitim hayatında başarılar diliyorum" dedi. Gerçekleşen ziyaretin sonunda KURTARAN, başarılı öğrenciyi kitap setiyle ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. EKREM GÜLŞEN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *