image


Sağlık İl Müdürlüğü ile yapılan ortak çalışma ile yapılan Covid-19 aşısında, AVM çalışanları emeği geçenlere teşekkür etti. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Coşkunlar AVM Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Coşkun, herkesin aşı olması gerektiğinin altını çizdi.

“SAĞLIĞIMIZ VE GELECEĞİMİZ İÇİN AŞI OLALIM”

Coşkun; “Herkesin sağğı ve geleceği için aşı olması gerekir. Batman’da 80 personellerimizle birlikte aşı olarak, farkındalık yarattık. Toplumda bazı kişilerin mevcut Covid-19 aşıları ile aşı olmaktan endişe duyduğunu biliyoruz. Uygulamaya konulan aşılar için güvenlik en önemli öncelik olduğu sağlık otoriteleri tarafından bildirilmişti. Covid - 19 hastalığı ciddi, yaşamı tehdit eden komplikasyonlara neden olabilen bir hastalıktır. “diye konuştu.

“AŞI BİZİ VE SEVDİKLERİMİZİ KORUR”

“Aşı bizi korur ve sevdiklerimizle mutlu olmamız sağlar.” diyen Coşkunlar AVM Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Coşkun; “Covid-19 hastalığının kimde ağır kimde daha hafif seyredeceğini bilmenin bir yolu yoktur. Ayrıca hastalanan kişiler, hastalığı arkadaşlarına, ailesine ve çevresindeki diğer kişilere bulaştırabilirler. Covid-19 aşısının uygulanması, hastalığı yaşamak zorunda kalmadan antikor yanıtı oluşturarak sizi korumaya yardımcı olacaktır. Ancak bu önlemler yeterli değildir. Maske, mesafe ve hijyen önlemleri ile birlikte aşı uygulaması hastalığa karşı en iyi korunmayı sağlayacaktır. Pandeminin durdurulması elimizdeki tüm önlemlerin uygulanması ile mümkün olacaktır.  Bizde bütün esnaf ve vatandaşlarımızın duyarlı olmalarını bekliyor ve aşılarını en kısa zamanda olmalarını rica ediyoruz.” diye konuştu. ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *