image


Siirt çevre yolu üzerinde bulunan Çamlıtepe Muhtarlık binasında bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın sonucu Muhtarlık Ofisi kullanılamaz hale gelmişti.

Çıkan yangın sonrası hiçbir yetkilinin kendisini sormamasından yakınan Çamlıtepe Mahalle Muhtarı M. Şahin Demir “Yetkililerden beklentimiz var. Şuana kadar herhangi bir yetkili arayıp geçmiş olsun dahi demedi.” dedi.

Mahalleleri için Muhtarlık Ofisinin yapılmasını talep eden Demir; “Yanan büromuz hem Çaplıtepe Mahalle Muhtarlık Ofisi hem de Batman Muhtarlar Derneği yeri olarak kullanmaktaydık. Bilinmeyen bir nedenden dolayı ofisimiz kullanılamaz hale geldi. Şuana kadar herhangi bir yetkilinin bizleri arayıp soramaması bizleri üzmüştür. Gönül isterdi ki 12 bin seçmeni olan bir mahallenin temsilcisi olan bizlerin bu süre zarfında en azından sorulup geçmiş olsun dilekleri iletilsin. Bu yangında ofisimiz yalnız değil, üst ve altta bulunan esnaflar da zarar gördü. Bu mağduriyetimizin giderilmesi için yetkililerden duyarlılık bekliyoruz. Muhtarlık ofisinin biran önce eskiden olduğu gibi faaliyet gösterecek bir duruma getirilmesi talebinde bulunuyoruz.” dedi. ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *