image


Beşiri’de fotoğraf sergisi gezilerek başlayan program meydanda kurulan platformda yapılan etkinliklerle devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Hafız Zülfü ÜÇER Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleşti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kaymakam Mahmut ŞENER yaptıktan sonra Cumhurbaşkanının Millete Sesleniş konuşması canlı olarak meydanda kurulan yansıda izlendi.

Programın devamında öğrenciler tarafından şiirler okundu, 15 Temmuz Belgeseli sinevizyon gösterileri gerçekleşti ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Programda ilahi sanatçısı Savaş TALHA ve Hafız Zülfü ÜÇER’in seslendirdiği ilahi ve kasideler meydanı dolduranlar tarafından coşkuyla dinlendi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı İlçe Müftüsü Hamdullah KAYA’nın yaptığı dua ve akabinde okunan sala ile sona erdi.

Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programına Kaymakam Mahmut ŞENER, Belediye Başkanı Sait KARABULUT, İlçe Jandarma Komutanı Hakan ARIKAN, İlçe Emniyet Amiri Bilal ÇİL, Kurum Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Şehit ve Gazi aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *