image


DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, parti heyeti ile birlikte Çay Mahallesi’ne ziyarette bulundu. Mahalleli ve esnafın sorunlarını dinleyen parti heyeti birçok noktada partinin broşürlerini dağıttı.

Çay Mahallesinde yaptıkları ziyaret ile ilgili değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, “Batman’ın köklü mahallelerinden biri olan Çay Mahallesi’ndeki vatandaşlarımız, esnaflarımız ve mahalle muhtarı ile bir araya geldik. Maalesef şehrimizdeki her noktada ciddi altyapı sorunları var. Vatandaşlarımız mahallenin kentsel dönüşüm kapsamında değerlendirilmesi ve doğalgaz ihtiyacının bir an önce her noktada giderilmesi gerektiğini belirtiyor. Birçok cadde ve sokakta kaldırım yok, araçlar yayalar için ciddi bir tehlike arz ediyor. Mahallede ne yazık ki uyuşturucu sorunu kartopuna dönüşmüş. Güvenlik güçlerinin ve ilgili paydaşların bu konuda mahallenin ışıklandırılması ve kameralandırılması gibi daha efektif çözümler üretilmesi ve uyuşturucu satıcılarının bölgeyi mesken tutmasına izin vermemek için 24 saat denetim yapılması gerekiyor. Gençlerimizin zehirlenmesine, bir neslin kaybolmasına, şehrin üretkenliğinin ve veriminin heba olmasına izin vermemeliyiz.” dedi.

Batman’daki birçok noktada olduğu gibi Çay Mahallesi’nde de birçok esnafın iflas ettiğini belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, “Son yıllarda iyice hissedilen ekonomik kriz ve ardından gelen pandemi ile birlikte en büyük mağduriyetlerden birini de esnaf yaşadı. Birçok bölgemizde esnafların birer birer kirasını dahi ödeyemeyecek hale gelip kepenk kapattığına tanıklık ediyoruz. Esnafımız tamamen yalnız bırakıldı. Sayısız esnafımız hiçbir destek göremediğini, satışların giderek düştüğünü ve gelirlerinin maliyetleri karşılayamadığını dile getiriyor. Esnafa sırtını dönen, sokaklardan tamamen kopmuş bir iktidarla karşı karşıyayız. Vatandaşlarımız artık içi boş hamaset dolu söylemler yerine çözüm bekliyor. “ ifadelerini kullandı. ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *