image


Kozluk Merkez Anaokulu bahçesinde düzenlenen etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN'ın eşi Hülya KURTARAN, Milli Eğitim Şube Müdürü Bilgiye PALA ve Anaokulu Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Hülya KURTARAN ve Şube Müdürü PALA, "Telafide Ben de Varım" programı kapsamında yapılan çalışmalar hakkında Okul Müdürü Naim KONGÜL'den bilgi aldılar.

"Telafide Ben de Varım" eğitim programında minik öğrenciler, birbirinden farklı etkinliklerde doyasıya eğlendiler. Minik öğrencilerle yakından ilgilenen KURTARAN, öğrencilerle birlikte etkinliklere katıldı.

Okullarda başlatılan "Telafide Ben de Varım" programı, 31 Ağustos'a kadar sürecek. Gönüllülük esasına göre öğrenciler, öğretmenler ve velilere yönelik eğitim faaliyetlerini içeren programda eğitim faaliyetleri; "fiziksel", "sosyal duygusal", "akademik gelişim" ve "özel eğitim alanı" olmak üzere dört ana temaya uygun planlanacak. Program kapsamında; bilimsel, sosyal, kültürel, sportif eğitim faaliyetleri ve etkinliklerle ilgili ayrıntılara "https://telafidebendevarim.meb.gov.tr" adresinden erişilebilecek. M. EMİN URAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *