image


"Telafide Ben de Varım" programı kapsamında Demiryol İlkokulu, Cumhuriyet Ortaokulu ve Raman Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN, programa katılan öğrencilerin heyecanlarına ortak oldu.

İlk olarak Demiryol İlkokulunu ziyaret eden KURTARAN, programa katılan öğrencilerle birlikte etkinliklere katıldı. Öğrencilerin sevincine ortak olan KURTARAN, öğrencilere kitap hediye etti.

  Raman Anadolu Lisesini ziyaret eden KURTARAN, STEM atölyesinde eğitime katılan öğrencileri ziyaret etti. "Telafide Ben de Varım" programı kapsamında eğitim gören öğrencilerle bir süre sohbet etti. Daha sonra öğretmenler odasına geçip öğretmenlerle bir araya gelen İl Müdürü KURTARAN, "Telafide Ben de Varım" programı kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Son olarak Cumhuriyet Ortaokulu'nu ziyaret eden KURTARAN, müzik atölyesinde eğitime katılan öğrencilerle bir araya geldi. "Telafide Ben de Varım" programı kapsamında müzik etkinliği yapan öğrencilerin performansını izleyen İl Müdürü KURTARAN, öğrencileri başarılı performanslarından ötürü tebrik etti.

"Telafide Ben de Varım" programı hakkında bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN, "Bakanlığımız tarafından başlatılan "Telafide Ben de Varım" programı 5 Temmuz-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek. Bugün itibariyle telafi programımız öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle okullarımızda başladı. Bizlerde okullarımızı ziyaret ederek öğrencilerimizin mutluluklarına ortak olmak istedik. "Telafide Ben de Varım" programı kapsamında tüm öğrencilerimizin ihtiyaçlarını göz önüne alarak akademik, fiziksel, sosyal duygusal, kültürel ve sportif alanlarda etkinlikler düzenledik. Öğrencilerimiz istedikleri yerde bu etkinliklere katılabilirler.” İfadelerini kullandı.

Kurtaran, “Ayrıca Eylül'de ilkokula başlayacak olmasına rağmen okul öncesi eğitimden yararlanamamış çocukların hazır bulunuş düzeyini arttırmak ve ilkokula akranlarıyla eşit şartlarda başlamalarını sağlamak amacıyla okul öncesinde yaz okulları açılacak. Tabi ki program sadece öğrencilere yönelik bir program olmayacak. Öğretmenlerimiz ve velilerimize yönelik birçok etkinlik de planlandı. Dileyen öğretmen ve velilerimiz bu programlara katılabilirler. Programa katılan tüm öğrencilere keyifli bir vakit geçirmelerini diliyor, programda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum." dedi.

Gerçekleşen ziyarette KURTARAN'a Şube Müdürleri Abdurrahim KUSEN, Ömer TOPRAK ve Murat YAĞMUR eşlik etti. M. EMİN URAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *