image


Batman Üniversitesi Yayınevi,Telif Hakları Genel Müdürlüğü ile yapılan gerekli izin ve yazışmalardoğrultusunda Kültür ve Turizm Bakanlığının 51640 numaralı sertifikası ileaçılarak Yükseköğretim sistemi içerisinde kendine ait yayınevi bulunanüniversiteler arasında yer almayı başardı.

Batman Üniversitesi Yayınevibünyesinde Üniversiteler Yayın Yönetmeliği ve Batman Üniversitesi YayınYönergesi kapsamında basılacak veya elektronik ortamda yayımlanacak kitap,yardımcı ders kitabı, ders notu vb. yayınların planlanması, incelenmesi vebasılması ile ilgili işlemler yapılabilecek. 

REKTÖR DEMİR: “ÖZGÜN VE BAŞARILIBİR KİTAPLIK OLUŞTURMAYI AMAÇLIYORUZ”

Batman Üniversitesi Yayınevininkurulması ile ilgili açıklamalarda bulunan Rektör Demir, üniversite-şehir işbirliğini önemsediklerini ve toplumsal faydayı göz önünde bulundurarak bu yöndeçalışmalar yapmaya özen gösterdiklerini söyledi. Bilimin öncülüğünde alanındaözgün ve başarılı bir kitaplık oluşturmayı amaçladıklarını anlatan Prof. Dr.İdris Demir, toplumun tüm kesimi tarafından ulaşılabilen, ihtiyaçlara cevapverebilecek ve güvenilir bir yayınevi için çalışmaların hız kesmeden devamedeceğini kaydetti. 

REKTÖR DEMİR: “HEM KENT KÜLTÜRÜNEHEM DE BİLİMSEL GELİŞMELERE KATKI SAĞLAYACAĞIZ” 

Batman Üniversitesinin niteliklive alanında uzman akademik kadrosu ile hem kent kültürüne hem de bilimselgelişmelere katkı sağlayacak yayınları okuyucular ile buluşturacaklarınıbelirten Rektör Demir, Batman Üniversitesi Yayınevinin üniversitemize veşehrimize hayırlı olmasını diledi.​ ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *