image


1 Temmuz'dan itibaren elektriğe yüzde 15, konutlardakullanılan doğalgaza yüzde 12, sanayide kullanılan doğalgaza ise yüzde 20 zamyapıldı. Elektrik ve doğalgaza gelen zamlarla ilgili konuşan vatandaşlar,yapılan zamların geri çekilmesini istiyor.

Yapılan zamların yeni olmadığını belirten Mahmut Demir,"İktidar partisi her geçen gün doğalgaz, elektrik ve gıda ürünlerine zamyapmaktadır.  Bu zamlar, iktidarın yanlış politikalarından kaynaklanıyor.Elektrik ve doğalgaza bir yıl içerisinde yüzde 100 zam yapıldı. Vatandaş bundansonra muma ve eski dönemdeki aydınlatma araçlarına geri dönecektir.  Buzamlar kabul edilebilir zamlar değildir." ifadelerini kullandı.


"ÜLKENİN BU KRİZDEN ZAMLARLA KURTULACAĞINIZANNETMİYORUM"

Gıda ürünlerine de  zam yapıldığını ifade eden YasinAyten, "Sadece elektrik ve doğalgaza zam yapılmadı aynı şekilde gıdaürünlerine de zam yapıldı. Ülkenin bu krizden zamlarla kurtulacağınızannetmiyorum. Bu zamlarla bu ekonomi düzelmez. Vatandaşa bu yükü yüklüyorlarama bu yük büyük sıkıntı oluşturacaktır. Zaten hem işsizlik hem de salgınhastalık var. Elektrik ve doğalgaz zorunlu olan ihtiyaçlardır. Bu zamlar normaldeğil, geri çekilmesi istiyorum." şeklinde konuştu.

"BU ZAMLARI KINIYORUM"

Milletin her geçen gün yükünün artığını vurgulayan BahattinDivitçi, "Yapılan zamlardan dolayı zaten vatandaş çok zor durumdadır.Allah sonumuzu hayır etsin. Bu salgından dolayı kendi işimi batırdım. Buzamları kınıyorum.  Milletin sırtına yükledikçe yüklüyorlar. Dur bakalımsonu nereye varacak. " diye konuştu.

"BEN EMEKLİYİM AYIN 15'İNDE MAAŞ BİTİYOR"

Emekli olduğunu ve maaşının kısa sürede bittiğini belirtenHüseyin Tekbaş, "Her gün zam yapılıyor. Ben emekliyim ayın 15'inde maaşbitiyor. Ne yapacağım? Doğalgaza zam yapıldı. Bu kadar zam milletiöldürdü." dedi.

Aziz Çadırcı ise yaptığı açıklamada,  "Benemekliyim. Paramın hepsi  çay ve sigaraya gidiyor. Hava sıcaklığı biryandan. İnşallah Allah bu hastalığı da başımızdan kaldırır. Doğalgaza neden zamyapılıyor? Yapılmasın. Fakir fukara elektrik faturalarını ödeyemiyor."dedi. (İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *