image


Beşiri Öğretmenler Evi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya katılan AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir yaptığı konuşmada AK Parti'nin 2001'de kurulduğu günden bu yana her seçimde açık ara farkla birinci parti olduğunu söyledi.
Özdemir, AK Parti'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türk siyasetinin en güçlü ve prestijli markası olduğunu aktardı.
Ardından bir konuşma yapan AK Parti Batman İl Başkanı A Akif Gür ise AK Parti'nin bütün renkleri ve sesleriyle bir Türkiye partisi olduğunu dile getirdi.
Gür, "AK Parti, dili, mezhebi, etnik kimliği ne olursa olsun 81 milyonun tamamını benzer hayaller ve ortak hedefler doğrultusunda buluşturan bir milli merkezin adıdır. İşte siyasetteki bu milli merkez, 19 yıllık iktidarı döneminde icraat odaklı politikalarıyla hep öne çıkmıştır. Altını çize çize ifade etmek istiyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye çağ atlamıştır. Savunmadan sağlığa; ulaşımdan tarıma; teknolojiden eğitime kadar birçok alanda muazzam atılımlar yapılmış, Bu icraatları sadece maddi kalkınma anlamında düşünmek anlamak da elbette hatalı olur.  AK Parti bu ülkede sadece tüneller, köprüler yapmadı aynı zamanda vatandaşıyla asla ama asla kopmayacak gönül köprüleri kurdu." dedi.
Özdemir ve Gür daha sonra Beşiri'ye bağlı  köy muhtarları ile bir araya geldi. Özdemir ve Gür, gerçekleştirilen toplantıda  tüm muhtarları tek tek dinleyerek talep ve sıkıntıları bir bir not etti.
Muhtarlar tarafından yapılan talep ve sıkıntıların çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını belirten Özdemir ve Gür, köylerdeki sıkıntıları dinleyerek  vatandaşlara en iyi hizmeti sunma gayreti içinde olduklarını söyledi.
Taziye ziyaretleri de  gerçekleştiren Özdemir ve Gür, son olarak Beşiri de  çarşı esnafını ziyaret etti. Esnaf ziyareti sırasında kendilerini çaya davet eden vatandaşları kıramayıp çay eşliğinde vatandaşlarla hasbihalde bulunan Özdemir ve Gür vatandaşların sorun ve taleplerini  dinleyip not alıp  yapılması mümkün olan taleplerin gerçekleştirilmesi için ilgili birimlerle iletişime geçti.

ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *