image


Genel başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı DEVA Partisi’nden Batman’a yönelik gerçekleştirilen ziyaretlere Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Uçak, kurucu üyeleri İkram Dinçer, İbrahim Dönertaş, Yusuf Türkmen katıldı.

DEVA Partisi heyeti Batman’da çok çeşitli programlara katılırken, partinin Sason ve Beşiri ilçe binalarının açılışını da gerçekleştirdi.

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Uçak, kurucu üyeler İkram Dinçer, İbrahim Dönertaş, Yusuf Türkmen ve İl Başkanı Melik Müjdeci ilk olarak Batman’da çok sayıda esnafı ziyaret etti. Esnafların sorun ve taleplerini dinleyen parti heyeti daha sonra partinin Sason ve Beşiri ilçelerindeki parti binaları açılışını gerçekleştirdi ve ilçelerde de çok sayıda vatandaşla bir araya geldi.

Ziyaret ile ilgili değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, Batman’ın tüm sorunlarının farkında olduklarını dile getirerek, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Batmanımızın da sokaklarında işsizliğin, ümitsizliğin, yoksulluğun hakim olduğunun farkındayız. Demokratik siyaset, milletten aldığı yetkiyi milletle beraber kullanmaktır.” dedi. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *