image


Yeni asfalt yapılan Batman merkeze bağlı Balpınar beldesikavşağında herhangi bir tümsek ya da uyarı levhasının olmaması sürekli kazalaradavetiye çıkarıyor. Motosiklet ile hafif ticari aracın karıştığı son kazadamotosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

SON KAZADA BİR AĞIR YARALI VAR

Kaza, Huzur Mahallesi Doğuş Caddesi Balpınar beldesine gidenyol kavşağında meydana geldi. Kazada motosiklet sürücüsü çarpmanın etkisiyleyola savrularak ağır yaralandı. Kazada motosiklet kullanılamaz hale gelirkenaraçta ise maddi hasar oluştu.

Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine kaza yerinegelen 112 acil sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından, başındanağır yaralanan motosiklet sürücüsü Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinekaldırıldı.

Yeni asfalt yapılan yolda herhangi bir tümsek ya da uyarılevhasının olmamasının kazalara davetiye çıkardığını belirten mahalle sakinleriise yetkililere seslendi.


“HERHANGİ BİR IŞIKLANDIRMA VEYA UYARI LEVHASI YOK”

Kazaya şahit olan mahalle sakini Bahri Tekin, “Dün yine aynıbu yolda kaza olmuştu. Taksi ile motosiklet kafa kafaya çarpışmıştı. Bu yolamutlaka bir kaç tane tümsek koyulması gerekiyor. Arabalar bu yolda 120-130 hızyapıyor. Tren kavşağında da herhangi bir ışıklandırma veya uyarı levhası yok.Kavşaktan gelenlerde dikkat etmedikleri zaman kaza oluyor. İki gündür buradaiki kaza oluyor. Artık burada kaza görmek istemiyoruz. Yetkililerden ricamız enkısa sürede buraya bir çare bulmalarını istiyoruz.” diye konuştu.


BU KAVŞAKTA HAFTADA BİR MUTLAKA BİR KAZA OLUYOR”

Bir diğer mahalle sakini Bilal Işık ise şunları söyledi:“Burası Balpınar beldesine giden kavşaktır. Bu yolda herhangi bir tümsek ya dauyarıcı ışık yok. Araçlar çok hızlı gidiyor. Bu kavşakta haftada bir mutlakabir kaza oluyor. Yetkililerden bu yola bir önlem almalarını talep ediyoruz.”(İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *