image


Batman Emniyet Müdürlüğü tarafından Kur'an Kursu öğreticileri ve bayan vaizlere ''En İyi Narkotik Polisi Anne'' projesi Kapsamında Seminer Verildi.

Batman Müftülüğü Bağımlılıkla mücadele koordinatörlüğü ve Batman Narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüğü işbirliğiyle Bayan vaizler ve Kur'an kursu öğreticilere ‘’En iyi narkotik polisi anne’’projesi kapsamında Anne ve Anne adaylarının bilinçlendirilmesi amacıyla seminerler verildi.

Batman Emniyet Müdürlüğü ile İl Müftülüğü iş birliğinde, "En İyi Narkotik Polisi Anne" ve "Narkorehber Eğitim Modülü" başlıkları altında düzenlenen seminere, bayan vaizler ve Kuran kursu öğreticileri katılım sağladı.

"Geleceğimizin taminatı olan gençlerimizi ve çocuklarımızı bağımlılıktan nasıl koruyabiliriz?, "Uyuşturucu madde suçları ve etkin ihbar mekanizmaları nelerdir?", "Bağımlılık ve uyuşturucu maddeler hakkında farkındalık oluşturmak" gibi sorulara yanıt aranan eğitim semineri, 2 farklı oturumda icra edildi.

Seminerde konuşan İl Müftüsü Turgut Erhan, "Bağımlılıkla mücadele kapsamında Müftülüğümüz olarak bağımlılığın her türlüsüne karşı mücadelemizi gerek camilerimizde vaazlarda gerek sosyal medya platformlarında gerekse seminerlerle sürdürmekteyiz. Gençlerimiz ve çocuklarımız başta olmak üzere ailelerimizi tüm kötülüklerden korumak üzere her platformda çalışmalarımız devam edecek." dedi. 

Erhan, bayan vaizler ve Kur’an Kursu öğreticilerine yönelik düzenlenen eğitim seminerinde görev alan Batman Emniyet Müdürlüğünde görevli Narko Rehber Polis memurları ve bağımlılıkla mücadele koordinatörüne teşekkür etti. ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *